De Casa

MEER OVER CASA ANTONIUS

CASA ANTONIUS

Hier kunt u het hele jaar vakantie houden

Het landhuis ligt op een groot stuk eigen grond met een grote verscheidenheid aan fruitbomen, planten en bloemen.

Het volledig ingerichte huis staat in een landelijke omgeving waar het heerlijk vakantie houden is in alle vrijheid, privacy, rust en ruimte. De Algarve heeft een gematigd klimaat en ons huis is dan ook het hele jaar beschikbaar om te verblijven. 

De Villa is al ruim 30 jaar familiebezit en genoemd naar onze vader.  De villa is al die jaren met zorg bewoond en onderhouden en voldoet geheel aan de eisen van deze tijd. Het huis is gebouwd door een Portugese architect in opdracht van een Nederlander. Dus een heerlijk ruim huis met een aantal mediterrane kenmerken.

Rondom het huis bevinden zich verschillende terrassen zodat u altijd een plekje in de zon of de schaduw kunt vinden. Het grote dakterras bereikt men via de tuin. Hier heeft men een panoramisch uitzicht over strand, wad, zee, dorp en de bergen. Aan de achterzijde van het huis bevind zich het zwembad. Het zwembad is omringd met een terras en biedt veel privacy. 


LEES MEER

Makkelijk bereikbaar en Vlakbij zee

Locatie Casa Antonius

Makkelijk bereikbaar

Het huis ligt op slecht 25 minuten rijden vanaf Faro.De huis is gelegen in Livramento een klein plaatsje, dat tussen Faro en de Spaanse grens ligt, op de rand van het natuurpark De Ria Formosa en vlakbij de kust nabij Fuzeta.

Aan de rand van de Ria Formosa

Vanuit het huis zie je de zee.

Rondom de villa kunt u geweldig wandelen en fietsen in de landelijke omgeving, het is er rustig en niet al te toeristisch. U kunt ook langs de binnenzee en door de Ria Formosa fietsen en wandelen. Dit ligt slecht op 2 kilometer van het huis. De villa ligt vlakbij de N125 die door de gehele Algarve loopt dus bent u binnen een paar minuten rijden in verschillende plaatsen. In het pittoreske Fuzeta en Moncarapacho, beide 10 minuten rijden, zijn er supermarkten, bakkers en andere kleine winkels. In Olhão en in Tavira, beiden 15 minuten rijden, zijn er grote supermarkten en shopping malls.

Scroll to top
nl_NLNederlands